luni, 3 ianuarie 2011

Câștigă o cameră digitală, o pereche de căști și o lampă cu leduri

Câștigă o cameră digitală, o pereche de căști și o lampă cu leduri
La început de an, Bazaconii online organizează un concurs cu premii pentru toţi posesorii de bloguri sau site-uri. Pentru a câştiga unul dintre cele trei premii puse în joc, trebuie să colecţionezi cât mai multe puncte.
Premiul I constă într-o cameră foto digitală BenQ C1255.
Premiul al II-lea constă într-o pereche de căști cu microfon Microsoft LifeChat LX-1000.
Premiul al III-lea constă într-o Lampă cu 4 led-uri Eboda Porta Light.
Perioada  de desfășurare a concursului:
Concursul se desfășoară în perioada 2 ianuarie 201119 februarie 2011. Pentru a oferi șanse egale tuturor participanților, perioada de înscriere în concurs se încheie pe 31 ianuarie 2011. Punctele se vor colecționa pe întreaga perioadă a concursului, din momentul înscrierii.
Înscrierea în concurs:
Se poate înscrie în concurs orice persoană care deține un blog sau un site. Pentru înscriere, singura condiție obligatorie este trimiterea unui bazacomentariu la acest articol care să sugereze dorința înscrierii în concurs și să menționeze site-ul/blogul participant.
Colecționarea de puncte:
Există 6 moduri în care se pot colecţiona puncte:
Se obţin 15 puncte la adăugarea unei legături către Bazaconii online în blogroll-ul sau lista de legături a participantului Legătura trebuie să fie vizibilă pe toate paginile şi să nu aibă linkrel=nofollow. Achor text-ul trebuie să fie unul din următoarele: Bazaconii online, Bazaconii, Divertisment garantat, Blog de divertisment.
Se obţin 10 puncte pentru un like pe facebook la pagina de facebook a Bazaconiilor online. Vă rugăm să lăsați un comentariu sau să trimiteți un e-mail cu numele de facebook folosit pentru această acțiune.
Se obţin câte 10 puncte pentru un articol despre acest concurs pe blogul participantului. Articolul trebuie să conţină o legătură către acest articol cu anchor text Concurs cu premii. Se acceptă maxim două articole pe acelaşi blog scrise la diferenţă de minim 7 zile. Dacă blogul sau site-ul participant nu trimite trackback-uri, atunci este obligatoriu să lăsați un comentariu cu legătura articolului/articolelor respective.
Se obţin câte 5 puncte pentru fiecare articol despre blogul Bazaconii online scris pe blogul participantului. Articolul trebuie să conţină o legătură către blogul Bazaconii online cu unul din anchor textele de mai sus. Se acceptă maxim două articole pe acelaşi blog scrise la diferenţă de minim 7 zile. Este obligatoriu să lăsați un comentariu cu legătura articolului/articolelor respective.
Se obţin câte 2 puncte pentru fiecare bazacomentariu relevant la oricare dintre articolele acestui blog. Numărul de comentarii se va calcula în funcţie de adresa de e-mail cu care participantul s-a înscris. Dacă un participant comentează folosind mai multe adrese de e-mail, participantul va trebui să trimită un e-mail la adresa bazaconia [at] gmail [punct] com, în care va specifica acest lucru. Bazacomentariile la acest articol nu vor fi luate în considerare la calculul punctajului final.
Se obţine câte un punct pentru fiecare vizită unică pe care Bazaconii online o obţine printr-un click de pe site-ul participantului. Pentru monitorizare se va folosi opţiunea Traffic Sources din Google Analytics pe perioada concursului.
Exemplu: un participant care a pus o legătură în blogroll, a lăsat 10 bazacomentarii și a trimis 38 de vizitatori unici pe perioada concursului va obține 15 + 10 x 2 + 38 x 1 = 73 de puncte.
Dispoziții finale:
În cazul în care mai mulți participanți obțin același număr de puncte, iar aceștia au obținut punctajul necesar pentru câștigarea unui anumit premiu, atunci desemnarea câștigătorilor se va face prin tragele la sorți. Câștigătorii vor fi anunțați în data de 20 februarie 2011 prin e-mail și pe Bazaconii.com. Premiile vor fi trimise prin poștă sau curier la adresele specificate prin email de câtre câștigători. După înscrierea în concurs se poate folosi orice metodă de obținere a punctelor, niciuna nefiind obligatorie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu