marți, 23 august 2011

Top 5 copii de vedeta care au devenit celebri datorita parintilor


Multe celebritati de la Hollywood au reusit prin forte proprii, insa drumul a fost anevoios. Posibilitatea unui esec era mare, aveau fonduri limitate, iar increderea publicului si a producatorilor a fost cu greu dobandita. Asadar, atunci cand le-a venit randul sa aiba copii, vedetele au vrut sa ii scuteasca pe acestia de dificultatile ce pot aparea pe parcurs si au luat in propriile maini carierele odraslelor.  
Top 5 copii de vedeta care au devenit celebri datorita parintilor
1. Miley Cyrus – a fost lansata la varsta de 8 ani de tatal ei, Billy Ray Cyrus, un cunoscut cantaret american de muzica country, fiindu-i distribuit un rol intr-un serial tv. Destiny Hope Cyrus, pe numele ei de botez, a devenit un simbol al culturii pop adolescentine odata cu debutul ei din 2006, in serialul marca Disney, Hannah Montana. Apoi a urmat un fenomen industrial, Miley Stewart/Miley Cyrus/Hannah Montana transformandu-se intr-un brand ce i-a adus acesteia faima la nivel international si averi impresionante.


2. Willow Smith
– nascuta in anul 2000, fata celebrului actor de origine afro-americana Will Smith si a sotiei sale, Jada Pinkett Smith, a avut primul ei rol la doar 7 ani, in filmul de box-office I Am Legend, iar mai tarziu, pentru rolul din Kitt Kittredge a primit premiul Young Artist Award. Insa, adevaratul succes l-a avut in 2010, cand single-ul tinerei artiste, Whip My Hair, produs la casa de inregistrari a lui Jay-Z, a ajuns pe prima pozitie in topul Billboard Hot 100, iar videoclipul piesei a fost nominalizat la BET Video Awards in 2011.


3. Lourdes Maria Ciccone Leon – fiica unei legende a muzicii pop – Madonna. Are 15 ani, dar are deja usi deschise catre lumea modei si a filmului. Visul ei este acela de a deveni actrita, iar pentru a reusi, s-a inscris la Manhattan Professional Children’s School in anul 2009. Prima ei pasiune a cea pentru haine – la 13 ani a creat impreuna cu mama ei linia de imbracaminte Material Girl. Mai mult, frumoasa Lourdes a fost numita de critici un style-icon in devenire.


4. Kelly Osbourne – si-a facut pentru prima oara aparitia in reality-show-ul difuzat pe MTV The Osbournes, alaturi de familia ei. De atunci, s-a aflat in permanenta in lumina reflectoarelor. Englezoiaca a activat in domeniul muzicii, continuand traditia rock ’n’ roll a tatalui sau, actoriei, scrisului, televiziunii si chiar si al modei, creandu-si propria linie vestimentara, Stiletto Killers. Totodata, este buna prietena cu odrasla nr. 3, fata Madonnei, cu care isi petrece mult timp vorbind despre designeri si facand cumparaturi.


5. Rumer Willis – atunci cand am vazut-o prima data in poze pe covorul rosu, ne-am intrebat de ce ar fotografia-o cineva, dar apoi ne-am uitat alaturi si i-am vazut pe parintii ei, Bruce Willis si Demi Moore, si am inteles de ce: doar pentru ca este fiica unor staruri de cinema. A avut diverse roluri in numeroase productii de la Hollywood, dar nu a iesit in evidenta cu nimic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu