miercuri, 31 iulie 2013

Cele mai chic 10 idei de coafura pentru miresele cu par scurt


De la un look chic la unul rebel, de la un stil diafan la unul vintage, exista o multime de variante prin care hairstylist-ul tau poate sa te transforme in cea mai stylish mireasa, chiar si atunci cand ai parul scurt.
Cele mai chic 10 idei de coafura pentru miresele cu par scurt
Ziua cea mare se apropie. Este ziua in care vei fi centrul atentiei, iar tu esti in lipsa de idei in ceea ce priveste felul in care iti vei aranja podoaba capilara. Ai parul scurt si te gandesti ca variantele pentru care poti opta nu sunt in numar prea mare. Totusi, cu putina inspiratie din partea hair-stylistului si putina deschidere din partea ta, puteti obtine un rezultat "wow" si o coafura reusita.
Parul reprezinta pentru multi barbati punctul de atractie la o femeie. Tunsorile scurte sunt destul de populare, chic si usor de intretinut. O mireasa cu parul scurt va fi deci cu siguranta unica, iar pentru un strop de glamour accesoriile de par ar putea fi cheia succesului.
Mai jos iti prezentam cateva idei pentru ziua nuntii tale. Poti opta fie pentru o coafura simpla si eleganta, fie pentru una nonconformista. Poti alege un stil vintage sau poti fi o printesa. Pentru oricare varianta ai opta, nu uita ca trebuie sa te reprezinte si trebuie sa fie perfect compatibila cu atitudinea ta, personalitatea ta si cu ceea ce esti tu de fapt.
Look Chic

Look Diafan

Look de Diva

Look Elegant

Look Exotic

Look Glamour

Look Rebel

Look Romantic

Look Vintage

Look Stylish

sursa:perfecte.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu