marți, 26 iulie 2011

Katy Perry arata ca o gospodina care s-a vopsit singura acasa: blondul i-a iesit...roscat!


Desi probabil a platit mii de euro la un hairstilist de renume pentru schimbarea de look, parul lui Katy Perry arata chiar rau! A vrut sa se faca blonda, dar initial parul i-a iesit roscat. A insistat, si l-a deschis si mai mult, insa urmele de roscat nu au disparut.
Katy Perry arata ca o gospodina care s-a  vopsit singura acasa: blondul i-a iesit...roscat!
Katy Perry a vrut neaparat sa fie in centrul atentiei la premiera filmului Strumfii, in care detine un rol: i-a dat voce celebrului personaj Strumfita. Katy a aparut la eveniment cu parul buclat, de o nunata blond-roscat...Tabloidele britanice spun ca nu asta ar fi fost intentia cantaretei...care a gresit un pic nuanta. Machiajul a fost unul strident.

Foto: SPLASH

Pe covorul rosu Katy Perry a purtat o rochie atat de scurta, incat era sa ramana cu lenjeria intima la vedere. Cantareata a ales o rochita fara bretele, imprimata cu personajul ei din film. La aceasta tinuta, a asortat o pereche de pantofi Louboutin albastri.
Katy a impresionat insa ca capitolul silueta: nu oricine incape intr-o astfel de rochita! Si picioarele ei arata impecabil!
Spune sincer: iti place cum ii sta lui Katy blonda?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu