marți, 5 aprilie 2011

Concurs ORLY

In 1975 Jeff Pink lansa brandul ORLY manat de dorinta de a oferi inovatie si excelenta in ingrijirea profesionala a unghiilor. Treizeci si cinci de ani mai tarziu, ORLY se bucura de un renume uluitor, fiind gama preferata de lacuri de unghii si tratamente pentru ingrijirea unghiilor in randul vedetelor de la Hollywood si din intreaga lume. Oprah, Jessica Alba, Christina Aguilera, Rachel Bilson, Beyonce, sunt doar cateva din starurile care adora ORLY si lista poate continua asa la nesfarsit.

Jeff Pink este creatorul aspectului natural al unghiei perfect ingrijite, creat intial pentru Hollywood, pentru a complimenta garderoba si machiajul starurilor in timpul filmarilor. Ulterior a fost introdus si pe podiumurile de moda din Paris unde a devenit practic instantaneu un clasic. Astfel a castigat rapid denumirea de “manichiura French” care in ziua de azi este cel mai popular stil de manichiura/pedichiura, adevaratul must-have, cel mai bine vandut in intreaga lume.


Aliniindu-se la tendinta spre natural si ecologic, ORLY a ales sa renunte la DBP, formaldehyde si toluen, eliminand astfel orice risc de sanatate asociat cu aceste ingrediente. Formula ORLY contine o rasina naturala, speciala, care permite lacului sa adere perfect si in acelasi timp sa ramana intact pe unghie. Tehnologia cu care au fost dezvoltate lacurile ORLY asigura o culoare rezistenta, durabila, fara a pata unghia. De asemenea, raportul ridicat de pigment ofera o aplicare usoara, completa, fara dungi inestetice. Produsele ORLY nu sunt niciodata testate pe animale!

Ce puteti castiga:
  • 3 premii X 2 lacuri de unghii ORLY
  • 1 premiu X o lotiune de corp Sheer Radiance Fresh (60 ml) + un Top 2 Bottom (produs ce poate fi folosit si ca top si ca baza)   
  • 1 premiu X 3 lacuri French Manicure (1 pentru French Tip si 2 culori)
Mai multe detalii despre acest concurs puteti gasi aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu