sâmbătă, 2 aprilie 2011

Primavara-vara 2011 by Elena Perseil (FOTO)

Primavara-vara 2011 by Elena Perseil (FOTO)
Foto(70)Clubul The Silver Church a gazduit prezentarea colectiei primavara - vara 2011 Laguna, semnata de Elena Perseil.

Rochiile feminine si matasea imprimata sunt cateva elemente importante care au caracterizat colectia. Broderia realizata manual si detaliul studiat au creat un look senzual, glamour in tonuri pastelate de rozuri si bejuri. Culoriile acestei veri, negrul si turqois-ul, au reprezentat accentele colectiei.

Pe langa fluiditatea rochiilor, Elena Perseil a propus si pantaloni imprimati cu talie inalta, salopete lungi si scurte, brodate manual sau din matase imprimata.

Rochia de mireasa a trimis cu gandul la un drapaj grec, iar broderia de pe spatele acesteia a descris discrete aripi de inger. Ca si accente au fost folosite cristale incolore care au captat si retransmis delicat lumina de pe albul matasii.

Piesele colectiei sunt inspirate de "dragostea, sensibilitatea si tandretea pe care o avem noi toti, de care ne deconectam cateodata, dar asta face frumosul din noi sa existe, este ceea ce ne permite sa fim", spune creatoarea.

sursa:the one

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu