duminică, 10 aprilie 2011

Natalie Portman a raspuns in scandalul scenelor de dans din “Black Swan”



Cand balerina Sarah Lane a afirmat, luna trecuta, ca 95% din scenele de dans din “Black Swan” au fost realizate cu bataturile si transpiratia ei, sustinatorii lui Natalie Portman au sarit repede sa-si apere starul.
Natalie Portman a raspuns in scandalul scenelor de dans din  Black Swan
Intre ei, regizorul Darren Aronofsky si Mila Kunis, colega de platou a actritei premiate cu un Oscar pentru prestatia in rolul de balerina.

De la izbucnirea scandalului Natalie Portman a preferat sa pastreze tacerea si nu a comentat subiectul. Pana acum, cand a declarat pentru E! News: “Eu stiu ce s-a intamplat. Sunt mandra de contributia tuturor la acest film si de experienta mea. Asa voi simti pentru totdeauna. Este bine pentru mine sa fiu constienta de asta, indiferent de rautatile sau barfele care apar”.

Portman nu a dezmintit direct niciuna dintre acuzatiile aduse de Sarah Lane si nici nu a facut vreo referire la afirmatiile conform carora dublura ei ar fi fost obligata sa pastreze secretul pana la Oscaruri.

"Din toate scenele de dans, cred ca doar in 5% a aparut Natalie. Restul erau cu mine", a declarat Sarah Lane, dansatoare a Teatrului American de Balet. Balerina a adaugat ca secventele cele mai bune de dans au fost filmate de ea, iar la montaj, fata si corpul lui Natalie Portman au fost suprapuse peste ale ei.

Lane a fost indignata cand a vazut cu Portman povesteste prin presa despre cat de greu i-a fost sa invete miscarile de dans si ca niciodata nu i-a multumit pentru rolul ei extrem de important in realizarea filmului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu