miercuri, 22 iunie 2011

Miliardara la 22 de ani: cum arata viata fabuloasa a Petrei Ecclestone, supranumita Paris Hilton de Londra


Te-ai gandit vreodata cum ar fi viata ta, daca ai avea multi, multi bani? Ei bine, dupa ce citesti acest articol, iti vei da seama ca este mult peste imaginatia ta! Petra Ecclestone tocmai si-a cumparat cea mai scumpa casa din America, in valoare de 150 de milioane de euro, are vreo 10 genti Birkin de 65.000 euro fiecare, conduce un Ferrari si colectioneaza ceasuri Rolex.
Miliardara la 22 de ani: cum arata viata fabuloasa a Petrei Ecclestone, supranumita Paris Hilton de Londra
Petra este fiica lui Bernie Ecclestone, detinatorul Formulei 1 si a fostului model Armani, Slavica. Parintii ei au o avere neta estimata la 4,2 miliarde de dolari, care este pusa intr-un fond special, pentru ea si sora ei, Tamara.

Ei bine, asta nu o face pe Petra sa stea degeaba - tanara este model, la fel ca si mama si sora ei.

Fetele au crescut in Londra, dar si-au petrecut copilaria calatorind cu avionul in jurul lumii. Petra credea ca toti copiii fac asta.


Are o casa in valoare de 91 milioane de dolari, in Chelsea. De ce asa de mare? Avea nevoie de spatiu pentru cei cinci caini ai sai si pentru garderoba ei imensa.

Detine un Ferrari si un Mercedes G Wagon.

S-a logodit cu James Stunt, un om de afaceri faimos pentru petrecerile nebune pentru care cheltuie si 8,000 dolari pe noapte. 

Rihanna a venit special la Londra pentru a le canta la petrecerea de logodna. Ea a fost platita cu 250,000 de lire pentru asta.

Tatal ei i-a facut cadou pentru aceasta ocazie inca o masina. De data asta, un Bugatti Veyron in valoare de 1.3 milioane de dolari.

Petra se poate lauda cu zece genti Birkin, in valoare de 65.000 de dolari fiecare. Si asta este doar o mica parte a garderobei ei.


Are o colectie si de ceasuri Rolex, in valoare de aproximativ 33.000 de dolari fiecare.

Totusi, exista diferente intre ea si Paris Hilton: Petra nu este o petrecareata, lucreaza cu un program obisnuit - de la 8:30 la 18:00 si nu are nicio caseta in care face sex cu vreun fost iubit.
Ce zici? Ti-ar placea sa ai viata ei?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu