vineri, 24 iunie 2011

Stil de vedeta: Zoe Saldana, femeia care arata bine orice ar pune pe ea! Invata si tu sa te imbraci la fel!


Daca in general, se spune ca haina il face pe om, in cazul Zoei Saldana lucrurile stau complet invers. Indiferent ce pune pe ea, vedeta arata senzational! Actrita este un fan declarat al tocurilor, de care nu se desparte nici pe covorul rosu, dar nici atunci cand poarta haine casual. Chiar daca nu este fidela vreunui anumit model de haine, vedeta din “Avatar” si-a format un stil care nu da gres niciodata!
Stil de vedeta: Zoe Saldana, femeia care arata bine orice ar pune pe ea! Invata si tu sa te imbraci la fel!
La evenimentele de gala, Zoe Saldana poarta numai rochii elegante. Nu s-a fixat pe un model anume, ci incearca absolut toate formele, modelele si culorile posibile. Nu stiu cum se poate asa ceva, dar toate ii vin perfect. Zoe isi accesorizeaza intotdeauna tinutele cu posete plic, in mare parte metalice. Auriul si bronzul arata foarte bine pe tenul ei masliniu, asa ca profita din plin de asta. Curelele care ii marcheaza talia si bijuteriile supradimensionate se numara si pe printre accesoriile care ii completeaza tinutele, alaturi de pantofii in culori tari.


Atunci cand nu defileaza pe covorul rosu, Zoe Saldana alege haine neutre. Poarta foarte des jeansi, asortati cu tricouri simple, insa aproape intotdeauna isi completeaza tinuta cu tocuri. Actrita din “Avatar” renunta ziua la bijuteriile straluciotare si isi accesorizeaza outfit-urile cel mult cu o pereche de cercei, un ceas si o pereche de ochelari de soare si... o sticla cu ala plata :) Daca pe covorul rosu, prefera clutch-urile foarte mici, la tinutele casual Zoe prefera posetele supradimensionate.


La fel ca si cu hainele, Zoe Saldana experimenteaza si in privinta make-up-ului sau a coafurii. Daca la tinutele casual, prefera parul indreptat cu placa sua prins intr-o coada de cal, pe covorul rosu poarta atat bucle, cat si coafuri mai speciale, cum ar fi cocurile.

Daca vrei sa te inspiri din stilul Zoei Saldana, nu-ti pierde naturaletea. Actrita nu poarta niciodata machiaje stridente, iar zambetul larg o insoteste aproape intotdeauna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu