duminică, 26 iunie 2011

Vedete in pragul anorexiei


La Hollywood presiunea este imensa cand vine vorba de felul in care arati. Nu toate vedete reusesc sa isi tina greutatea sub control. Daca Keira Knightley sau Nicky Hilton, criticate pana acum ca ar fi anorexice, au ajuns la o greutate normala, Angelina Jolie si modelul Candice au trecut in cealalta tabara.
Vedete in pragul anorexiei
De cand s-a facut femeie de casa, Angelina Jolie si-a pierdut formele voluptoase cu care altadata facea furori. In ultima perioada afisaza o silueta scheletica, dand de banuit ca ar fi anorexica. Probabil ca nu mai are timp sa manance cu atatia copii pe cap :)


Ca model de lenjerie intima, Candice Swanepoel ar trebui sa aiba o silueta armonioasa, cu forme, diferita de cea a manechinelor scheletice care defileaza pentru marii designeri. Insa Candice a socat in urma cu ceva timp cand si-a expus oasele la un eveniment monden.


De cand o stim, Taylor Momsen este exagerat de slaba. Poate si stilul de viata agitat o impiedica sa mai puna cateva kilograme, insa trebuie sa recunoastem ca silueta silfida nu o avantajeaza deloc.


Nici Megan Fox nu mai e ce a fost odata! La inceputul anului, toata presa o critica pentru ca si-a pierdut formele apetisante.

“Cateodata este foarte frustrata, pentru ca isi doreste sa se mai ingrase un pic, dar nu poate. Ea lucreaza si foarte mult la sala, ca sa isi pastreze masa musculara. Va vine sa nu sa credeti, are un metabolism rapid, asa ca toate antrenamentele ei sunt de tonifiere, nu cardio. Mananca si foarte sanatos", a explicat antrenorul de fitness. In ultima perioada, se pare ca eforturile ei de a mai pune un kilogram, doua au avut succes.


Foto: LeAnn Rimes

Si LeAnn Rimes este pe calea cea buna. Cantareata a scapat de eticheta de anorexica si afiseaza o silueta de invidiat. La fel si Keira Knightley sau Nicky Hilton.


Foto: Keira Knightley

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu