sâmbătă, 5 februarie 2011

4 greseli pe care le faci cu parul tau fara sa-ti dai seama


Parul necesita atentie si rabdare. Si de cele mai multe ori tocmai acestea iti lipsesc atunci cand te pregatesti sa iesi din casa. Asa ca, pentru a fi mai rapida, apelezi la niste trucuri de infrumusetare rapide, dar complet nesanatoase pentru parul tau.
4 greseli pe care le faci cu parul tau fara sa-ti dai seama
1. Te speli zilnic pe cap
Senzatia de eliberare de dupa spalare este incredibila, dar asta nu trebuie sa te impinga sa te speli zilnic. Uleiurile naturale secretate de scalp iti hidrateaza parul, iar daca te speli zilnic nu faci altceva decat sa-l privezi de tot ceea ce-i confera sanatate si stralucire.
Vezi si: Vopseaua de par, riscuri si efecte secundare VIDEO

2. Te piepteni pe parul ud
Una din cele mai mari greseli pe care le poti face este sa-ti piepteni parul atunci cand abia ti l-ai spalat. Parul ud este foarte fragil, asa ca hair-stilistii recomanda sa ti-l piepteni abia dupa ce este uscat intr-o proportie de 80%.
3. Te tunzi prea rar
Pentru ca vrei sa-ti creasca parul cat mai repede, astepti prea mult timp pana la o noua tunsoare. Gresit! Varfurile incep sa ti se despice si parul tau nu mai este atat de sanatos.
Vezi si: Retete naturiste pentru un par superb VIDEO!

4. Amesteci produsele de coafat cu placa de par
Cu alte cuvinte, iti prajesti parul. Cand intra in contact cu caldura, alcoolul din produsele de styling arde, asa se explica si fumul care iese. Daca nu poti renunta la ele, noi iti recomandam un produs pentru protectie termica si un fixativ, care se foloseste dupa ce ai recurs la placa.

sursa:perfecte.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu