miercuri, 2 februarie 2011

De ce iubim UGG-urile

De ce iubim UGG-urile



Cu strasuri sau imprimeuri vesele, in nuante inchise sau tipatoare, UGG-urile au invadat si strazile de la noi in ultimii ani.

The Telegraph a publicat recent povestea incaltarilor care s-au bucurat de un imens succes in intreaga lume.

Originare din Australia, cizmele tip UGG par a fi cea mai comoda solutie, indiferent de tinuta sau de anotimp. UGG-urile au fost initial o solutie ingenioasa gasita de surferii care aveau nevoie de incaltari calduroase dupa o aventura in larg.

Ulterior, au devenit un articol extrem de solicitat in toate magazinele dedicate surfului din California.
Treptat si-au facut loc in garderoba starurilor de la Hollywood care au vazut in ele solutia confortabila pentru 24 de ore petrecute la filmari.

In 2000, Oprah Winfrey, regina televiziunii, a introdus UGG-urile australiene prezentandu-le unei audiente de peste 7 milioane de telespectatori. Din acel moment, UGG-urile au devenit cel mai in voga articol vestimentar.

Anul acesta, UGG Australia e pe cale sa inregistreze vanzari de peste 800 de milioane de dolari si se confrunta cu o problema majora, cea a pietei de imitatii.

Intrate pe usa din dos in garderobele stylish, condamnate de cei mai multi critici de moda, UGG-urile par a avea totusi o viata indelungata.

sursa:the one

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu