luni, 28 februarie 2011

Ce rochii se poarta anul asta: trenduri direct de pe covorul rosu de la Oscar


Ca intotdeauna, vedetele dau tonul in ceea ce priveste trendurile pentru evenimente speciale. Covorul rosu de la cea de-a 83-a editie a premiilor Oscar a fost impartit in trei mari tendinte si culori. Vezi care sunt!
Ce rochii se poarta anul asta: trenduri direct de pe covorul rosu de la Oscar
1. Rochiile rosii
Anul acesta se poarta feminitatea! Daca ai o petrecere la care trebuie sa mergi, o rochie rosie este cea mai buna alegere. Iti confera un look sexy si senzual, si cu siguranta vei atrage toate privirile. Jennifer Lawrence, Sandra Bullock si Anne Hathaway au indraznit, iar rezultatul a fost foarte apreciat.

2. Rochiile negre cu design indraznet
Evident, rochiile negre nu vor iesi niciodata din recomandarile stilistilor. Cum sa o scoti din anonimat? Cu un sigur umar, precum personalitatea TV Maria Menounos, cu un decolteu adanc, precum Camila Alves, sau cu aplicatii de paiete, pentru care a optat Melania Trump.

3. Rochiile nude
Raman, in continuare, o alegere inspirata. Daca nu iti permiti aplicatii din cristale, cum au avut actritele pentru Oscar, mai bine ramai doar pe nude. Vei fi mai chic si vei evita sa iti transformi tinuta intr-un kitsch total. Gwyneth Paltrow, Halle Berry si Mandy Moore au stralucit pe covorul rosu!

Vezi aici cele mai frumoase aparitii de la Oscar 2011 si marii castigatori!
Ce rochii iti plac cel mai mult pentru o ocazie speciala?

sursa:perfecte.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu