luni, 30 mai 2011

Brad Pitt si Angelina Jolie, influentati de copii sa se casatoreasca

Brad Pitt si Angelina Jolie, influentati de copii sa se casatoreasca


Brad Pitt, partenerul de viata al Angelinei Jolie, a declarat intr-un interviu recent ca cei sase copii ai lor ii intreaba din ce in ce mai des despre casatorie, acesta fiind un subiect la care ei trebuie sa se gandeasca, informeaza dailymail.co.uk, citat de Mediafax.
Desi sunt impreuna de sase ani si au sase copii, Brad Pitt si Angelina Jolie au spus in numeroase randuri in trecut ca nu doresc sa-si oficializeze relatia.
Totusi, intr-un interviu recent, actorul in varsta de 47 de ani a spus ca cei sase copii ar putea sa-i forteze sa se casatoreasca, deoarece au aratat un mare interes in acest sens.
"Copiii intreaba despre casatorie", a spus acesta pentru USA Weekend. "Acest lucru inseamna din ce in ce mai mult pentru ei. Deci, este ceva la care trebuie sa ne gandim", a adaugat acesta.
In 2009, Brad spunea ca s-ar casatori din nou doar in momentul in care casatoria este ceva legal pentru toata lumea, exprimandu-si astfel sprijinul pentru uniunile de acest tip intre persoane de acelasi sex.
Totodata, Brad a spus in interviul pentru USA Weekend ca incearca sa-i creasca pe copiii in conditii cat se poate de normale, in ciuda faptului ca are o avere mare.
De asemenea, dedicatul tata spune ca reuseste sa-si faca timp pentru a fi impreuna cu femeia pe care o numeste "sufletul lui pereche". "Nu sunt secrete in casa. Le spunem copiilor «Mami si tati se duc sa se pupe». Iar ei spun «ce scarbos»", a spus Pitt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu