duminică, 22 mai 2011

Marion Cotillard a nascut un baietel

Marion Cotillard a nascut un baietel


Marion Cotillard a nascut, ieri, primul ei copil, un baietel care a primit prenumele Marcel - un omagiu adus boxerului Marcel Cerdan, iubitul cantaretei Edith Piaf -, a anuntat vineri agentul de presa al actritei, citat de AFP.
"Marion Cotillard a nascut ieri (joi, n.r.) la Paris. Bebelusul este un baietel si se numeste Marcel. Totul s-a petrecut foarte bine", a precizat agentia de impresariat artistic Adequat, scrie Mediafax.
Tatal bebelusului este actorul si regizorul francez Guillaume Canet.
Iubitul ei, cineastul francez Guillaume Canet, a fost casatorit in trecut cu actrita Diane Kruger.
Prenumele copilului a fost ales ca un omagiu adus boxerului Marcel Cerdan, considerat marea iubire din viata cantaretei Edith Piaf, pe care actrita Marion Cotillard, in varsta de 35 de ani, a interpretat-o pe marele ecran.
Punct de plecare in cariera ei internationala, remarcabila interpretare a actritei franceze din filmul "La vie en rose/ La Môme" a fost salutata printr-o ploaie de recompense, inclusiv premiul Oscar pentru cea mai buna actrita.
Marion Cotillard s-a aflat pe afisul a doua filme cu mare succes de casa in 2010 - "Inceputul/ Inception" de Christopher Nolan si "Les Petits mouchoirs" de Guillaume Canet.
Cel mai recent lungmetraj in care a jucat Marion Cotillard este "Midnight in Paris", de Woody Allen, care a deschis, pe 11 mai, editia din acest an a Festivalului de la Cannes.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu