duminică, 8 mai 2011

Sheryl Crow are un nou iubit

Sheryl Crow are un nou iubit


Cantareata americana Sheryl Crow s-a afisat pentru prima oara in public, miercuri, alaturi de noul ei iubit, muzicianul Doyle Bramhall, cu care a colaborat adeseori in ultimii 10 ani la diverse proiecte muzicale, informeaza femalefirst.co.uk, citat de Mediafax.
Artista americana si Doyle Bramhall s-au afisat pentru prima oara in public in calitate de cuplu, in seara de miercuri, la balul de primavara organizat la New York de Society of Memorial Sloan-Kettering Cancer Center.
Spre incantarea invitatilor prezenti la eveniment, cei doi muzicieni au interpretat impreuna cinci piese.
Potrivit publicatiei New York Post, Sheryl Crow si Doyle Bramhall au avut timp de multi ani o relatie strict amicala, insa, constatand ca au multe puncte in comun, au decis de curand sa formeze un cuplu si din punct de vedere romantic.
Doyle Bramhall, solistul si chitaristul trupei Smokestack, a colaborat in ultimii 10 ani cu Sheryl Crow la diverse proiecte muzicale si a fost coproducatorul LP-ului acesteia din 2010 intitulat "100 Miles From Memphis". In prezent, el face parte din trupa care o acompaniaza pe Sheryl Crow in turneul pe care cantareata il intreprinde alaturi de Kid Rock.

Foto: Mediafax Foto

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu