joi, 12 mai 2011

Lady Gaga in urmatorul film al lui Tarantino

Lady Gaga in urmatorul film al lui Tarantino


Regizorul american Quentin Tarantino isi doreste ca Lady Gaga sa joace in urmatorul lui lungmetraj, intitulat "Django Unchained", informeaza editia electronica a revistei New Musical Express, citata de Mediafax.
Potrivit tabloidului britanic Daily Mirror, regizorul Quentin Tarantino doreste sa se intalneasca cu Lady Gaga la Festivalul de Film de la Cannes - unde cantareata americana a sustinut, miercuri seara, un recital surpriza - pentru a-i oferi un rol in urmatorul lui lungmetraj.
"Nu este un secret faptul ca Tarantino a pus ochii pe Lady Gaga pentru a-i o oferi un rol in urmatorul lui film. Iar acum, cand amandoi se afla la Cannes, este nerabdator sa ii prezinte oferta lui", a declarat o sursa.
Lady Gaga este un fan declarat al regizorului american si a demonstrat inca o data acest lucru anul trecut, cand videoclipul piesei "Telephone", un duet cu Beyonce, a avut ca sursa de inspiratie cateva scene din cele doua filme din seria "Kill Bill", regizate de Tarantino.
Quentin Tarantino a confirmat recent informatia potrivit careia urmatorul lui film se va intitula "Django Unchained" si va fi realizat pe baza unui scenariu propriu, pe care l-a finalizat de curand.
Presa internationala sustine ca acest film va fi un western, a carui actiune va fi plasata in perioada sclaviei. Filmul, care va prezenta povestea unui sclav care se razbuna pe fostul lui stapan, se inspira atat din "Django", regizat in 1966 de Sergio Corbucci, dar si din remake-ul japonez mai putin ortodox al acestuia, regizat in 2007 de Takashi Miike, intitulat "Sukiyaki Western Django", in care Tarantino a avut o aparitie speciala, in calitate de interpret al personajului Ringo.
Din distributia filmului fac parte actorii Samuel L. Jackson si Christoph Waltz, iar filmarile vor debuta in toamna acestui an.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu