miercuri, 2 februarie 2011

Blonda rebelă, Taylor Momsen, într-un pictorial “negru”



Blonda rebelă, Taylor Momsen, într-un pictorial "negru"
Taylor Momsen rămâne fidelă lookului ei rebel şi nu aduce nimic nou în pictorialul pe care l-a realizat pentru revista Grazia.
Nici măcar un zâmbet…
Însă, solista de la Pretty Reckless recunoaşte că are probabil o influenţă proastă asupra fiicei lui Madonna, Lourdes, aşa cum, de altfel, are şi asupra altor fete:
“Cu siguranţă am o influenţă proastă. Nu spun ‘Fiţi ca mine’. Sper că fetele citesc ce spun în interviuri, ar trebui să fie doar ele însele. Nu ar trebui să vrea să fie ca mine. Sunt nebună. Am luat-o razna. Mi s-a spus că am luat-o razna încă de la vârsta de 11 ani.”
Un alt subiect drag ei, este sexualitatea şi felul în care percepe ea acest subiect:
“Am urmat cursurile unei şcoli catolice. A fost ceva ce a trebuit să înfrunt, pur şi simplu te fac să percepi sexul ca fiind ceva greşit, dar eu cred că este natural. Cea mai bună prietenă a mea este vibratorul meu. Nu am un iubit, deci de ce nu? Băieţii se pot masturba, fetele de ce n-ar putea?
Nu înţeleg de ce îi face pe oameni să se simtă stânjeniţi. Sexul face parte din viaţa omului, nu ar trebui să fie ceva scandalos. Stilul meu nu se adresează tuturor, sunt extremistă. Dar mama iubeşte moda, ea înţelege. Tatăl meu mi-a făcut cunoştinţă cu muzica rock’n'roll, punându-mă să ascult The Beatles şi The Who. Ei ştiu că sexul şi rock’n'roll-ul merg mână în mână, nu poţi avea unul fără celălalt.”
Ce le mai ştie… la 17 ani! Plus că nu este pentru prima dată când dă lecţii despre sexualitate.
Dar până să digeraţi declaraţiile ei, mai bine aruncaţi un ochi peste pozele de mai jos.
Opinii?

Un comentariu: