joi, 25 noiembrie 2010

Cele mai comune cosmaruri si semnificatia lor

Cele mai comune cosmaruri si semnificatia lor


Doar un vis urat? Expertii sustin ca visele reprezinta modul in care subconstientul incearca sa-ti atraga atentia asupra unei situatii pe care ai incercat sa o eviti si care mai mult ca sigur iti creeaza probleme. Ia atitudine si confrunta-te cu problema.

Impuscata
Daca visezi ca cineva te impusca inseamna ca te simti victima in unele confruntari sau situatii.

Caderea dintilorAcesta este cel mai des intalnit cosmar. Acest vis poate sugera teama de respingere sau de imbatranire. Cercetarile au scos la lumina faptul ca femeile la menopauza au cel mai des vise despre dinti. Asta demonstreaza ca aceste vise sunt legate de teama de imbatranire sau/si de a fi neatragatoare si mai putin feminina.

Inecul
Te simti coplesit de emotii. Fie ai o problema in relatia de cuplu, fie te confrunti cu o situatie mai dificila. Daca visezi ca mori in urma inecului inseamna ca esti constienta ca trebuie sa o iei de la capat. Daca reusesti insa sa te salvezi inseamna ca vei face tot posibilul ca totul sa se termine cu bine.

Propria moarteDesi un astfel de vis se poate traduce prin teama sau anxietate, nu este cazul sa te alarmezi deoarece este considerat un simbol pozitiv. Visele despre propria-ti moarte semnifica mari schimbari ce vor avea loc in viata ta. Ca nota negativa, visele in care te visezi moarta reprezinta implicarea intr-o relatie necorespunzatoare, care te face sa suferi.

Urmarita
Inseamna ca eviti sa te confrunti cu o situatie care ti se pare mult prea dificila. Poate semnifica de asemenea si insecuritate. In particular, un vis in care esti alergata de un animal are de-a face cu propria-ti furie neexprimata.

Masina scapata de sub control
Ai nevoie de stabilitate. Viata ta este iesita de sub control si trebuie sa faci niste schimbari majore. Daca visezi ca nimeni nu este la volan, trebuie sa preiei fraiele propriei tale vieti. Trebuie sa inveti sa-ti asumi responsabilitatea propriilor greseli.

ApocalipsaFaptul ca visezi ca este sfarsitul lumii sugereaza ca esti supusa unui stres permanent. Te poti simti vulnerabila sau lipsita de ajutor in unele situatii.

sursa:the one

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu