joi, 18 noiembrie 2010

Eva Longoria: Da, este adevarat ca divortez!

La cateva zile de cand au aparut in presa zvonuri ca Eva Longoria si Tony Parker urmeaza sa divorteze, actrita a hotarat sa confirme barfele. Motivul divortului? Tony a inselat-o!

Eva Longoria: Da, este adevarat ca divortez!
Eva Longoria a postat pe Twitter un mesaj in care isi anunta divortul de celebrul baschetbalist. "Va anunt cu mare regret ca dupa sapte ani de relatie, eu si Tony am hotarat sa divortam. Ne iubim foarte mult si ne rugam ca fiecare dintre noi sa fie fericit," a spus actrita.La scurt timp, Tony Parker si-a postat si el acelasi mesaj pe profilul de Twitter.


Eva Longoria s-a hotarat sa divorteze dupa ce a gasit in telefonul lui Tony sute de sms-uri de la o alta femeie. Aceasta s-a dovedit a fi tocmai sotia unui coleg de-al lui Tony din NBA, Brent Barry.

Familia Barry

Mario Lopez, prezentatorul emisiunii americane "Extra" confirma si el motivul divortului aparut in presa. Se pare ca actrita din "Desperate Housewives" este foarte buna prietena cu acesta si i s-a confesat in legatura cu despartirea. "Eva e devastata si vrea ca toata lumea sa stie asta," a declarat Mario. "Dar este puternica," a adaugat el.

sursa:perfecte.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu