marți, 30 noiembrie 2010

Justin Bieber isi pierde vocea din cauza pubertatii


  Justin Bieber isi pierde vocea din cauza pubertatii
Justin Bieber se confrunta cu probleme importante din punct de vedere vocal, acum ca a ajuns la pubertate.
Cantaretul canadian si-a angajat echipa de profesionisti care a lucrat cu Usher pe vremea cand vocea acestuia s-a transformat, pentru a-si rezolva problema.
`Justin se dezvolta fizic mai incet decat alti baieti, asa ca vocea sa se modifica abia acum`, a declarat o sursa pentru News of the World.
`Lucreaza acum cu cei mai buni din domeniu, un specialist numit Jan Smith, pentru a se asigura ca are parte de repausul vocal necesar si posibil in cazul unei vedete pop in voga`, a continuat sursa.
Justin Bieber a prezis chiar el ca vocea i se va transforma la pubertate, insa nu s-a aratat prea ingrijorat de acest lucru:
`Vocea tuturor se schimba, pubertatea este un lucru biologic. Se mai modifica. Ca orice adolescent, ma confrunt cu aceasta problema si prin umare mi-am angajat cel mai bun instructor vocal din lume cu care lucrez la corzile mele vocale`.
`Nu e ca si cum, atunci cand ajungi la pubertate, te lasi de cantat. Cateva din notele muzicale pe care le-am atins in piesa Baby imi sunt inaccesibile acum. Trebuie sa cobor cu o nota melodiile cand le cant live`.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu