luni, 29 noiembrie 2010

Cele mai frumoase si mai scumpe inele de logodna ale celebritatilor FOTO

Daca esti vedeta, trebuie sa te respecti. Iar atunci cand te casatoresti ca una dintre cele mai frumoase si celebre femei din lume, trebuie sa investesti si ceva bani. In inelul de logodna. Jay-Z i-a luat lui Beyonce un inel de 5 milioane de dolari, iar Paris Hilton a fost ceruta de sotie cu un inel de de 4.7 milioane de dolari.
Cele mai frumoase si mai scumpe inele de logodna ale celebritatilor FOTO
Megan Fox - inel de logodna de la Brian Austeen Green, cu diamant de 3 karate, in valoare de 80.000 de dolari. S-au casatorit dupa doi ani de la logodna, in Hawaii.
 
 
Beyonce Knowles - inel cu diamante, 18 karate, in caloare de 5 milioane de dolari. Beyonce si Jay Z s-au casatorit la cateva luni dupa logodna.
 
 
Khloe Kardashian - a primit de la logodnicul ei, jucatorul de baschet Lamar Odom, un inel cu diamante de 9 karate, in valoare de 850.000 de dolari.
 

Paris Hilton - a fost aproape de casatorie in 2005, cand iubitul ei a cerut-o de sotie cu un inel cu diamant de 24 de karate, care a costat 4.7 milioane de dolari. Dar nu a fost sa fie: s-au despartit dupa 6 luni, iar inelul a fost scos la licitatie pentru a ajuta victimele uraganului Katrina.
 

Mariah Carey - Nick Cannon i-a oferit lui Mariah un inel cu diamant de 15 karate, in valoare de 2.5 milioane de dolari. Gurile rele spun ca ar fi acelasi inel pe care Nick l-ar fi oferit si fostei sale logodnice, modelul Victoria's  Secret, Selita Ebanks. Rusine!
 
 
Heidi Klum a primit de la Seal un inel cu diamant de 10 karate, in valoare de 150.000 de dolari.
 


Demi Moore
a fost ceruta in casatorie de Ashton Kutcher cu in inel cu smaralde, de 5 karate, in valoare de 250.000 de dolari.
 


Intra in galeria foto sa vezi si alte inele de logodna ale celebritatilor.
 
sursa:perfecte.ro
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu