sâmbătă, 18 decembrie 2010

Jennifer Lopez, data in judecata pentru 10 milioane de dolari

Jennifer Lopez, data in judecata pentru 10 milioane de dolari



Jennifer Lopez a fost data in judecata pentru 10 milioane de dolari, de iubita fostului ei sot, Ojani Noa, aceasta acuzand-o pe actrita ca ar fi intervenit intr-un proiect cinematografic al sau, informeaza labotana.com.

Claudia Vazquez, actuala iubita a lui Noa, a acuzat-o pe Lopez ca ar fi intervenit intr-un contract cinematografic, pentru a se razbuna pe fostul ei sot. La acest proiect cinematografic urmau sa participe Ojani Noa, Vazquez şi Ed Meyer.

La randul ei, in 2009, Jennifer Lopez l-a dat in judecata pe fostul ei sot, Ojani Noa, cerandu-i sa renunte la intentia de a produce şi de a comercializa un film care prezinta detalii intime din perioada in care cei doi au fost casatoriti.

Totusi, Vazquez crede ca ordinul judecatoresc obtinut de Lopez este doar o scuza ca sa poata interveni in alte proiecte ale lui Noa.

"Cred ca ordinul judecatoresc impotriva lui Ojani, pentru presupusele videoclipuri sexuale, este numai o razbunare a ei, ca sa poata interveni in proiectele lui", a mai spus Vazquez.

Jennifer Lopez si Ojani Noa au fost casatoriti in perioada 1997 - 1998.

Lopez este casatorita cu cantaretul de muzica latino Marc Anthony din iunie 2004, cei doi avand copii gemeni, nascuti pe 22 februarie 2008. 

sursa:the one

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu