sâmbătă, 11 decembrie 2010

Natalie Portman, noua ambasadoare Dior

Natalie Portman, noua ambasadoare Dior



Actrita Natalie Portman a devenit ambasadoare Dior, fiind protagonista celei mai noi campanii de promovare a parfumului Miss Dior Cherie.
Claude Martinez, seful diviziei Parfums Christian Dior, a caracterizat-o pe Natalie Portman ca fiind "carismatica si eleganta". Aceasta este pentru prima oara cand actrita de 29 de ani colaboreaza cu faimoasa casa de moda.
Totusi, Natalie Portman a fost ceva mai rezervata vorbind despre propriile sale calitati, declarand ca rutina sa de infrumusetare nu este chiar sofisticata.
Fotografiile pentru afisele campaniei au realizate de Tim Walker, in timp ce spoturile TV au fost regizate de Sofia Coppola.
Campania va debuta anul viitor.
Desi este considerata una dintre cele mai frumoase femei din lume, Portman a declarat recent ca frumusetea este "plictisitoare", in opinia ei.
"Sunt constienta ca a fi atragatoare este un factor esential pentru a primi o slujba, in meseria mea. Totusi, frumusetea poate fi plictisitoare, daca esti cu un barbat care se concentreaza numai pe felul in care arata sau daca tu, la randul tau, te gandesti numai la asta", a mai spus Portman.

sursa:the one

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu