luni, 6 decembrie 2010

Lookul zilei: Lady Gaga stie sa dea si lectii de stil


Din cand in cand, Gaga tine sa ne demonstreze ca este fara doar si poate o veritabila diva ce merita si aplauze dupa ce presa da cu ea de pamant! Lady Gaga ar putea foarte bine sa scrie, in zilele ei bune, un manual de stil!
Lookul zilei: Lady Gaga stie sa dea si lectii de stil
Daca acum doua zile, aparea in presa internationala intr-o costumatie mai mult decat bizara, astazi tine mortis sa ne arate si reversul medaliei! Nu ne puteti contrazice cand spunem ca Lady Gaga are up & down-urile personale, perioade cand ne lasa mute de admiratie si zile in care parca a plecat de-acasa cu perdeaua-n cap…Poate ca spiritul ei artistic si boemia caracteristica celor din aceasta bransa sunt duse la un nivel la care noi inca n-am ajuns. Insa cu siguranta, Lady G ramane una dintre marile enigme ale fashion-ului prin imprevizibilitatea ei.
Outfit-ul ales de diva in varsta de 22 de ani pentru vizita facuta la Mi Officine Meccaniche Recording Studios din Milano ne indica o schimbare in garderoba artistei: negrul este dominant, de cele mai multe ori accesorizat metalic, ceea ce duce tot “aerul” Gaga intr-o noua zona, una gotica. Pe langa rochia absolut superba, decoltata pana aproape de buric, manusile decorate cu tinte in ton cu braul si voaleta, nu puteau trece neobservati pantofii cu platforma extrem de inalta, dar fara toc. Fara indoiala, acestia au fost elementele de atractie ale acestui look reusit!

sursa:perfecte.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu