luni, 13 decembrie 2010

Lady Gaga s-a transformat in zana cea buna in noua campanie MAC!

Click Here


Lady Gaga a devenit un trendsetter in toate domeniile fie ca vorbim de muzica, moda, cosmetice, tehnologie etc! Diva e mai in forma ca niciodata si a pregatiti acum, in preajma sarbatorilor, o mega surpriza fanelor ei! Isi continua colaborarea cu cosmeticele MAC si a pozat alaturi de celebra Cindy Lauper pentru aceasta campanie!
Lady Gaga s-a transformat in zana cea buna in noua campanie MAC!
Ambele artiste, care demonstreaza cu fiecare aparitie ca "girls just wanna have fun" asa cum suna renumitul hit al lui Cindy, au devenit ambasadoarele produselor MAC din noua colectie de cosmetice -  Viva Glam!

Desi suntem obisnuiti cu o Lady Gaga mult mai dark, artista pare sa fi imprumutat un pic de culoare de la mai experimentata ei colega de breasla, care stie cum sa atraga atentia publicului chiar si la cei 50 de ani plus pe care-i "stapaneste" armonios!
Uimitor sau nu, ne place look-ul acesta viu colorat adoptat de Gaga, ba chiar am putea spune ca si ipostaza glow o prinde de minune! Poate ca ar trebui sa incerce mai des astfel de abordari make up fashionistic! Nu?
 sursa:perfecte.ro
 

Un comentariu: