joi, 9 decembrie 2010

Salma Hayek declara pe proprie raspundere: Am emigrat ilegal in SUA!


Sexy mommacita! Asta am putea spune despre Salma Hayek care arata uimitor pe coperta V Magazine din Spania!  
Salma Hayek declara pe proprie raspundere: Am emigrat ilegal in SUA!
Actrita, considerata una dintre cele mai influente latino staruri ale momentului la Hollywood, nu uimeste numai cu noul ei look special creat pentru perioada sarbatorilor, ci si cu declaratiile picante despre viata si experientele ei. "Am intrat in SUA ilegal ca imigrant", asta declara Salma pe propria-i raspundere.

Desi nu dezvolta subiectul si nu da repere temporale despre perioada in care a trecut ilegal granita Mexic-SUA, Salma mai spune ca a suferit mult la capitolul discriminare rasiala in incercarea de a-si cladi cariera impresionanta.  "Era greu pentru regizori si actori sa accepte ca o mexicanca poate obtine un rol principal intr-o pelicula, asa ca am trecut prin cateva faze dure de discriminare", spune Salma.

Actrita in varsta de 44 de ani, s-a nascut in Vera Cruz, Mexic, intr-o familie desul de instarita. La varsta de 12 ani se afla deja pe teritoriul Statelor Unite si isi incepea studiile in cadrul Academy of the Sacred Heart in Louisiana.
Nominalizata la Oscar la categoria Best Actress - Oscar pentru rolul din pelicula ce ilustra viata si activitatea celebrei cantarete de folk de origine mexicana Frida Kahlo, Hayek nu s-a lasat calcata-n picioare de substraturile show-biz-ului, ba chiar a lansat propria productie TV - serialul Betty Cea Urata!

In momentul de fata, Salma Hayek este casatorita cu miliardarul de origine franceza  François-Henri Pinault cu care are o fetita in varsta de 3 ani - Valentina.
  sursa:perfecte.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu