vineri, 4 martie 2011

Christina Hendricks iti prezinta pandantivul perfect pentru decolteuVoluptoasa actrita din Mad men si-a rotunjit recent veniturile datorita noului contract pe care l-a semnat cu “bunica punk-ului”, Vivienne Westwood. Christina Hendricks este noua imagine a colectiei de bijuterii “Get a life” a designerului britanic.
Christina Hendricks iti prezinta pandantivul perfect pentru decolteu
Aceasta colaborare ii vine ca turnata posesoarei uneia dintre cele mai apetisante siluete de la Hollywood, Christina Hendricks. Aceasta si-a inceput cariera ca model si nu a refuzat aparitii incendiare in reviste de barbati.

O data cu varsta insa vine si rafinamentul. Asa ca actrita nu a putut refuza propunerea lui Vivienne Westwood de a-i purta pandativele pe decolteul care le pune perfect in valoare.

Colectia “Get a life” este din paladiu, un metal alb din familia platinei, si este promovat drept eco-friendly.  Vivienne Westwood a pus in valoare conceptul si prin designul care foloseste elemente precum frunzele si ghindele.

“Get a life vrea sa transmita un mesaj impotriva schimbarilor climatice, un mesaj de protejare a planetei. Iar ghinda este un simbol al padurii pe care avem datoria s-o pastram pentru generatiile viitoare” a declarat Vivienne Westwood.

Si accesoriile de par i se potrivesc de minune Christinei care este un fan declarat al lui Vivienne Westwood. “Este designerul meu favorit. Cand eram copila, taiam poze din reviste cu hainele ei, pentru ca nu mi le permiteam. Chiar si acum am doar o singura rochie de la Vivienne in garderoba. Ce e acum foarte cool e ca le pot imprumuta si mi se potrivesc foarte bine, spre deosebire de piesele altor designeri” a declarat Christina Hendricks unei publicatii britanice.

Bijuteriile se gasesc in buticurile Vivienne Westwood din Londra si Los Angeles.

  •  
 sursa:perfecte.ro

Un comentariu: