sâmbătă, 5 martie 2011

Succes la doar 13 ani



Frumoasa Rawanne, 13 ani, e fericită că are succes în TurciaDiana Rawan Ramadan (13 ani), cunoscută ca Rawanne, e de câteva săptămâni vedetă în Turcia, după ce piesa ei, “Deeply in Love”, a ajuns pe primul loc în cel mai cunoscut clasament muzical: Turkey Top 40.
Milioane de turci sunt de-a dreptul înnebuniţi după piesa “Deeply in Love”, interpretată de Rawanne, o puştoaică de 13 ani, din Iaşi.
Elevă în clasa a VII-a, Diana Rawan Ramadan, pe numele ei adevărat, abia şi-a putut reveni când a aflat că de câteva săptămâni turcii n-o mai coboară de pe locul I din faimosul clasament muzical Turkey Top 40, unde le surclasează pe vedetele internaţionale Lady Gaga sau Nelly Furtado.
R omânca din Iaşi (medalion) e o elevă conştiincioasă, îndrăgită de colegii de clasă
Admiratorii de acolo i-au făcut chiar şi un fan-club şi îi trimit în fiecare zi mesaje. “A fost o surpriză foarte mare şi pentru mine să ajung atât de rapid pe primul loc. Sunt conştientă că voi avea mult de muncă în acest domeniu. Până şi colegii de clasă au început să copieze de pe internet melodia mea şi să o asculte pe telefonul mobil”, a spus fericită micuţa cântăreaţă Rawanne.



sursa:hunedoreanul.gandul.info

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu