duminică, 6 martie 2011

Paris Fashion Week: cele mai indraznete tinute purtate de bloggeritele de fashion


Nu doar designerii au atras privirile la Saptamana Modei de la Paris, ci si bloggeritele de fashion. Fetele s-au inspirat din tendintele lansate de marile case de moda, dar si-au pus si amprenta personala asupra tinutelor. Rezultatul? Combinatii indraznete de texturi si culori tari, purtate cu atitudine!  
Paris Fashion Week: cele mai indraznete tinute purtate de bloggeritele de fashion
1.    Chiara
Sau... poate o cunosti mai bine ca The Blonde Salad. Bloggerita s-a inspirat din colectiile designerilor si a indraznit sa opteze pentru o combinatie de culori tari. Portocaliu, roz si albastru! Da, toate la un loc, accesorizate cu piele si elemente aurii. Chiara a purtat o pereche de pantofi creati chiar de ea, niste pantaloni portocalii de la Zara, un tricou alb, usor transparent, semnat Alexnder Wang, o esarfa Zara si o geaca din piele marca Philipp Plein.

2.    Andy
Bloggerita de la Style Scrapbook a optat pentru o combinatie de galben neon cu nuante nude si piele neagra. Andy a purtat o rochie pana peste genunchi, cu talie inalta, pe care a marcat-o cu o curea aurie. Botinele animal print au fost cireasa de pe tort. Excelenta alegere!

3.    Emilie
La fel ca si Chiara, autoarea bloggului My Little Fashion Diary a purtat la Paris o combinatie de culori tari. Emilie a optat pentru niste pantaloni rosii, asortati cu un top albastru. Si pentru ca in noul sezon, culorile sunt permise, bloggerita i-a adaugat tinutei si o poseta galbena, supradimensionata. Pentru a-i da o nota glam outfitului, Emilie si-a completat tinuta cu niste botine stralucitoare.

4.    Hanh

Asiatica bloggerita cunoscuta pentru postarile de fashion de pe blog-ul Life in travel a combinat rosul cu galbenul. Hanh a purtat o tinuta simpla, neagra, scoasa in evidenta de o jacheta din piele si de o poseta cu bareta lunga. Simpla si de efect! Noua ne place alegerea ei.

sursa:perfecte.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu