duminică, 20 martie 2011

Vezi 10 dintre cele mai norocoase personaje din serialele tale favorite!



Se spune ca viata bate filmul. Asa o fi, dar asta nu opreste pe nimeni sa tanjeasca dupa norocul unor personaje din serialele TV. 
Vezi 10 dintre cele mai norocoase personaje din serialele tale favorite!
Poate s-au nascut sub o stea norocoasa sau poate scenaristul era intr-o stare buna, cert este ca exista anumite destine care merita invidiate

10. Tommy (Off the Map)

Dr. Tommy Fuller e un norocos! Publicul se mira ca inca nu a ajuns mort in desert din cauza caracterului sau: s-a combinat cu o banda de turiste sexy, printre altele s-a ocupat si de o relatie cu o vecina al carui tata nu a fost prea incantant si apoi a inselat-o cu cea mai buna prietena in mijlocul unei gradini ce apartinea sefului sau. Desigur ca a scapat cu viata si dintr-o explozie a unui elicopter. Ei da, asta da noroc chior.

9. Jim (The Office)
Serialul este un mocumentar unde Jim Halpert e prezentat ca un timp care pierde vremea facand glume si care pare plictisit la sedinte. A dat gres ca director, dar inca nu si-a pierdut jobul. Lucreaza cu sotia sa, care, de asemenea, este un esec profesional. Siguranta jobului este uluitoare ca si faptul ca s-a indragostit de o tipa logodita pe care, prin minune, a luat-o de nevasta. Ce si-ar mai putea dori?

8. Dan (One Tree Hill)
Dan este un om rau, dar cu bani. In adolescenta a lasat-o pe iubita sa insarcinata, apoi a parasit-o.  Are doi baieti, pe unul l-a abandonat si pe celalalt l-a traumatizat. Si-a impuscat fratele, a facut inchisoare si a primit o inima nou nouta. S-a reabilitat, a devenit celebru si oarecum bun si a primit iertarea pacatelor celor din jur. Un destin fericit.

7. Brittany (Glee)
Draguta domnisoara Pierce nu este chiar cea mai stralucita fiinta a planetei, dar ea a reusit sa promoveze fiecare an fara sa invete un singur lucru. Este in clubul Glee pentru abilitatile sale de dansatoare si s-a giugiulit cu toata scoala, fara sa se pricopseasca cu vreo boala, are un iubit decent si o prietena grozava care parca-i vrajita de ea.

6. Bailey (Grey’s Anatomy)
Bailey a trecut prin multe, dar este sus! O mama singura, micuta si bondoaca, ce s-a despartit de un iubit extrem de sexy si acum se intalneste cu un asistent si mai si. Pe deasupra este cea care-i pune la punct pe toti, fie si pe seful sau si de cele mai multe ori nu prea asculta ordinele. Unii ar numi-o neascultare, dar la Seattle Grace este motiv de mandrie.

5. Gregory House (House M.D.)
House este un fenomen! De-a lungul sezoanelor a incercat sa se omoare (cercetari medicale) in diverse moduri, dar nu i-a iesit niciodata. Este un tip arogant care calca pe nervi pe toata lumea prin comportamentul sau. Si totusi, are o iubita care-l adora, o echipa care-l respecta, un renume si un cel mai bun prieten care nu-l lasa niciodata la ananghie.  Se scuza, geniile-s complicate…

4. Morgan (Chuck)
Prietenul cel mai bun e agent secret si el are sansa sa-l ajute in misiuni top secrete chiar daca habar nu are cu ce se mananca asta. A plecat dintr-un job de retail spre unul de spion fara multe batai de cap si a inceput o relatie cu o femeie care pare din vis. Nu a fost ucis de Casey cand a inceput sa iasa cu fiica lui, desi Casey e terifiant. Nu e rau pentru un tip cu abilitati reduse.

3. . Elena (Vampire Diaries)
Vampirii batrani vor s-o sacrifice, dar ea este protejata de prietena ei vrajitoarea, de dublura sa si de cei doi frati Salvatore. Are o matusa care-i iarta toate prostiile, chiar si noptile petrecute cu Stefan. Damon, fratele ei, este la degetul mic. Daca n-o pandea moartea, ar fi fost cea mai norocoasa fata din lume.

2. Lily and Marshall (How I Met Your Mother)
Unul din putinele cupluri care au o relatie buna in serialele TV. Fiecare cu capriciile sale (si prieteni enervanti), dar sunt cu adevarat binecuvantati ca s-au gasit unul pe celalalt. Nu gasesti in fiecare zi pe cineva care sa te iubeasca dupa mult timp petrecut impreuna si care sa te astepte la aeroport cu bere si fanfara.

1. Rufus (Gossip Girl)
Cum o fi sa fii Rufus Humphrey? Fost star rock care locuieste intr-un apartament enorm in Brooklyn in timp ce conduce o galerie de arta. Are o relatie cu dragostea din tinerete cu care se casatoreste dupa ce sotul acesteia moare subit. Se muta in Upper East Side (adica la bogatani). Se distreaza la petrecerile glam, iese la cumparaturi si sta cu sotia sa, ignorandu-si copiii. Reapare ocazional in vietilor lor, cand isi aminteste ca e tata.

sursa:procinema.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu