miercuri, 9 martie 2011

Vanessa Hudgens, un exemplu bun pentru adolescente. Are un corp sanatos si tonifiat!


Vanessa Hudgens merita sa fie model pentru milioanele de adolescente din intreaga lume care ii urmaresc fiecare miscare. Chiar daca este actrita si cantareata si este permanent sub presiunea de a avea un corp cat mai slab, Vanessa reuseste sa-si mentina corpul sanatos si tonifiat.
Vanessa Hudgens, un exemplu bun pentru adolescente. Are un corp sanatos si tonifiat!
Vanessa nu este nici pe departe skinny, dar in acelasi timp are un corp foarte bine lucrat. De altfel, asa ar trebui sa-si doreasca sa arate toate adolescentele. In loc sa se infometeze si se arunce in tot felul de diete yo-yo dezastruoase pentru organism, este de preferat sa aiba forme, dar bine conturate la sala de fitness.

Vanessa a fost surprinsa de paparazzi pe strazile din Venice, California, intr-o pereche de pantaloni scurti, colorati, care i-au dezvaluit picioarele bine lucrate. Chiar daca nu putem spune ca este slaba, Vanessa arata foarte bine si pare ca lucreaza destul de munca pentru picioarele ei.

Tu ce parere ai? Este un exemplu bun de silueta sau este plinuta?




sursa:perfecte.ro
 

Un comentariu:

  1. Ajutor,va rog ajutati-ma!!!Ma numesc Mihanciu Mihaela si sunt cea mai mare fana a lui VANESSA HUDGENS.O ador.Ea este,a fost si va fi mereu idolul meu.O apreciez atat de mult si tin la ea mai mult decat pot exprima prin vorbe.Ii doresc tot binele din lume:sa aiba succes in cariera,sa aiba o viata minunata si mai ales sa fie cat se poate de fericita.O ador la nebunie,iar visul meu este de a o putea intalni intr-adevar,pentru ca din pacate ne cam desparte o distanta destul de mare.Va rog mult sa ma ascultati,chiar va rog!As face orice ar putea fi posibil pentru a o putea aduce aici in Romania.Imi doresc atat de mult sa o vad…Asa ca va rog,va rog frumos daca cineva m-ar putea ajuta sa fac in asa fel incat sa o pot aduce pe Vanessa in Romania pentru un concert,cu ajutorul unei asociatii care m-ar putea ajuta sa fac acest lucru,mi-as dori sa ma contactati la adresa mea de Messenger:hsm.high_school_musical.Va rog mult daca puteti sa ma ajutati!Va multumec

    RăspundețiȘtergere