sâmbătă, 5 martie 2011

Moda 2011. Top trenduri pentru primavara/vara 2011


Macrame
Creatorii de moda au folosit, pentru 2011, macrameul in combina tii inedite cu matase, bumbac sau chiar in total looks. Cu putina indemanare si creativitate, puteti realiza chiar voi o piesa hand made.


 

Transparente
Designerii sustin senzualitatea asumata. Fit i la moda in 2011 - indrazne te insa nu vulgare! Invaluiti-va in cele mai vaporoase matasuri si renuntati la excesul de accesorii. Atitudinea potrivita si texturile rafinate fac diferenta.
   






Piele
Pielea ramane la moda si in acest sezon. Versatilitatea acestui material l-a adus in topul preferin telor. Alegeti piese in tonuri de nude pentru zi si negru pentru seara. Purtati-le cu bumbac si matase, intr-un look minimal sau dramatic.







Platforme
Cu talpa inalta sau plata, platformele intregesc curentul boho al sezonului. Alegeti o pereche din piele impletita sau din macrame.






Mix print
Iesiti din tiparele clasice si purtati imprimeuri diferite in aceeasi tinuta, dungi cu buline, flori cu carouri sau orice alta alaturare care va inspira. Moda nu mai este demult restrictiva, acum totul este posibil.





Super Colour
Le uram bun venit culorilor vibrante, fluorescente, somptuoase. Orice combinatie cromatica este permisa. Da, chiar si rosu cu ciclamen, verde cu albastru si
portocaliu cu mov.






Pantaloni clasici
Dupa sezoane intregi in care salvarii si pantalonii skinny au dominat podiumurile de moda, in 2011 a venit timpul pentru o schimbare. Pantalonii clasici cu talie inalta sunt din nou in.





Geanta XXS
Faceti loc gentilor mini! Sunteti pregatite sa renuntati la posetele imense si la toate lucrurile inutile pe care le transportati in ele?


sursa:the one

2 comentarii:

  1. foarte misto, eu sunt fan print combinations si block color! platformele sunt pentru cele care au picioare subtirele, iar gentile mititele pentru cele care sunt mai scunde, siluete ;)...iar piele e printre materialele mele favorite....imi plac tendintele astea!

    RăspundețiȘtergere